Top 5 apps voor vrouwen

Geplaatst op: 22-10-2013

Mobiele applicatie voor vrouwen zijn meestal mode gerelateerd en gericht op het onderhouden van contacten. Vrouwen willen op de hoogte zijn van wat er in hun sociale omgeving gebeurd en natuurlijk modebewust overkomen. Hieronder zijn apps beschreven welke voor jouw als vrouw interessant kunnen zijn. We hebben in onze selectie rekening gehouden met populaire apps voor vrouwen, apps die dus door al heel veel vrouwen gebruikt worden en waarschijnlijk ook perfect bij jou passen.

Facebook

Iedereen wil constant weten wat hun vrienden doen. Door de facebook applicatie, kun je dag en nacht, thuis en op het werk, overal waar je internetverbinding hebt op de hoogte blijven van de activiteiten van al je facebook-vrienden. Deel foto's, statussen en plaats berichten op andere pagina's.

Instagram

Instagram is een handige app waarmee je al je foto's om kunt toveren tot een prachtige afbeelding. Volg andere mensen en bekijk hun fotografiekunsten, geef reactie en like posts van anderen.

Fashion Dairy App

Welke vrouw houdt nu niet van mode? Speciaal voor de modebewuste en trendy vrouw is de Fashion Dairy App ontwikkeld. Door deze app zul je nooit twee keer in dezelfde outfit verschijnen. Hoe groot je garderobe ook is, en hoe kort je geheugen, deze app helpt je de perfecte combi van kleding als jurkjes en tshirt 's te dragen naar elke gelegenheid. Of je nu graag jurkjes draagt of een tshirt freak bent, deze app houdt alle combinaties bij.

Pil reminder

Geef het maar toe, ook jij bent het ooit vergeten: de pil! Dat is vanaf nu verleden tijd door deze handige app. De PillReminder is speciaal ontwikkeld om jouw eraan te herinneren dat je de pil moet nemen. Je geeft in welk soort pil je gebruikt, en hij zal je elke dag eraan herinneren je anticonceptie te nemen. Geen stress meer tijdens het neuken. Gewoon altijd veilig op stap!

What to wear

Elke vrouw kent het wel, een hele kast vol met kleren, maar we hebben niks om aan te trekken. De app van What to Wear geeft je elke dag opnieuw kleding inspiratie aan de hand van de laatste modetrends. Handig is ook dat met een klik de kledingstukken zijn te bestellen in de webshops.

Dance muziek

De top 10 muziek-apps die je leven zullen veranderen

Muziek-apps die je helpen om beter te slapen, ontspannen en medi

Links - Over ons - Contact