Shops met mobiele winkel

Geplaatst op: 22-10-2013

Steeds vaker worden producten online bekeken en online gekocht. Veel winkelketens met modeaccessoires hebben deze ontwikkeling aan zien komen en hebben hierop ingespeeld door applicaties te ontwikkelen speciaal voor smartphones waardoor de gebruiker van deze applicatie op een gemakkelijke kleding of andere online aankopen kan doen. Maar ook steeds meer winkels uit andere branches gaan op deze ontwikkeling inspelen door het maken van een mobiele versie van de website of een app.

Supermarktketens gebruiken applicaties

Bekende voorbeelden van applicaties waar online aankopen gedaan kunnen worden zijn de app van Albert Heijn, 'Appie'. Deze applicatie helpt je het doen van boodschappen makkelijk te maken door een boodschappenlijstje, een overzicht van de nabije winkels en recepten te tonen. Door het invullen van je bonuskaartnummer, kun je veel gekochte producten opzoeken. Erg handig voor herhaalaankopen. Meerdere supermarktketens beschikken overigens over een handige app. Zo heeft C1000 ook een applicatie waarmee de aanbiedingen die wekelijks gelden in een handig overzicht worden weergegeven. Ook geeft deze app lekkere recepten weer en de mogelijkheid tot het maken van een boodschappenlijst op je smartphone.  

Kledingwinkelketens laten nieuwe collectie zien via app

Ook bekende kledingwinkels als H&M en Zara hebben een handige app ontwikkeld. Beide apps geven je de mogelijkheid om vanachter je bureau of vanuit je luie stoel de nieuwste mode te bekijken. Ze houden je op de hoogte van de laatste acties, nieuwtjes en leuke video's van de nieuwe collecties. Naast het bekijken van het de nieuwe collectie, heb je ook de mogelijkheid om een verlanglijstje samen te stellen en het bestellen van kledingstukken via je smartphone. Veel ketens en bedrijven zien in dat het winkelen via je smartphone en online aankopen doen populairder worden en ontwikkelen hiervoor steeds vaker een applicatie.

Ideaal natuurlijk voor heren die niet graag shoppen in de stad. Je kiest gewoon je nieuwe kleding van een bekend herenkleding merk als Antony Morato via de apps van verschillende online mode ketens. Bezoek bijvoorbeeld eens de Antony Morato shop (www.antonymoratoshop.nl). Thuis je Antony Morato kleding lekker passen en als het niet is wat je wil, stuur je het gewoon terug. Kan het gemakkelijker? Liever een goedkopere outfit? Ook via een merkkleding outlet of een vergelijker voor online kledingwinkels (zie bijvoorbeeld het overzicht voor een kledingwinkel van Youstyle) is er van alles te krijgen. Je vind er vele top merken voor zeer lage prijzen. Zo loop je met iets oudere kleding er toch tiptip bij.

Gratis beltonen downloaden

Top 5 apps voor vrouwen

Kerstmuziek

Links - Over ons - Contact