Mobiel winkelen

Steeds vaker worden smartphones en tablets gebruikt voor het bestellen van producten en dus ook voor het doen van online aankopen. Steeds meer ondernemers maken gebruik van deze trends en beiden hun producten aan via apps of websites speciaal ontwikkeld voor smartphones. Zo hebben Shell en de Efteling deze ontwikkeling in de gaten gehad en hierop in gespeeld. Ook horecabedrijven zien het voordeel hiervan steeds vaker in en komen met een applicatie. Bijvoorbeeld het bestellen van koffiebonen via de app van Koffie thee plaza is helemaal zo gek niet meer. Foutloos je bestelling doorgeven op het moment dat het jou uitkomt is waar het om draait.

Bestellen via je smartphone steeds populairder

Het bestellen van eten word al tijden telefonisch gedaan. Het gaat dan voornamelijk om het bestellen van kant en klaar eten zoals pizza, chinees en fastfood. Maar tegenwoordig kun je dit ook via verschillende applicaties doen. Dit wordt veel gedaan de laatste tijd. Uit onderzoek blijkt dat 70% van de smartphone gebruikers wel eens eten en drinken besteld via zijn smartphone. Het bestellen is gemakkelijk en snel. Ideaal voor fast-food restaurands die altijd de juiste bestel informatie krijgen, zodat fouten ook veel minder snel worden gemaakt, dan bij telefonische bestellingen.

Steeds nieuwe mogelijkheden

Tegenwoordig kun je veel producten  bestellen via je smartphone. Een bekende app is Couverts. Deze mobiele applicatie geeft je de mogelijkheid om een reservering te doen bij de aangesloten restaurant. Van eten, tot taxi tot zelfs kleding, alles is via applicaties te bestellen. Bij enkele horecagelegenheden is het zelfs al mogelijk om je bestelling door te geven via een app op je smartphone. Zo hoef je nooit meer te wachten op een kelner, erg handig!

Efteling en Shell spelen op de trend in

Een ander voorbeeld van een bekende onderneming die gebruik heeft gemaakt deze trend, is de Efteling. Tegenwoordig kun je je entree ticket bestellen via je smartphone. Voor de mensen onderweg is de ontwikkeling om via je smartphone producten te bestellen en te betalen erg handig. Shell Delig2Go geeft automobilisten de mogelijkheid om verse broodjes en koffie met hun smartphone te bestellen en betalen. Als je langs het benzine station komt, staat je bestelling al klaar. Enorm gemakkelijk als je haast hebt natuurlijk!

Artikelen

Shops met mobiele winkel

Categorie: Mobiel+winkelen / 22-10-2013 09:17

Steeds vaker worden producten online bekeken en online gekocht. Veel winkelketens met modeaccessoires hebben deze ontwikkeling aan zien komen en hebben hierop ingespeeld door applicaties te ontwikkelen speciaal voor smartphones waardoor de gebruiker van deze applicatie op een gemakkelijke kleding of andere online aankopen kan doen. Maar ook s

Lees meer...

Top 5 apps voor mannen

Klassieke muziek

Gratis muziek downloaden

Links - Over ons - Contact