Gratis muziek downloaden

Geplaatst op: 23-05-2013

Gratis downloaden is iets dat je in de huidige tijd bijna normaal vind. We zijn de afgelopen tien jaar dan ook heel erg verwend. Echt alles was en is nog altijd voor een groot gedeelte gratis te downloaden. Zowel legaal als niet geheel legale wijze. Iedereen kent de voorbeelden wel. Van gratis games tot handige apps als virus scanners. Er is enorm veel gratis te vinden. Maar niet alles gaat zo gemakkelijk. Het wordt steeds moeilijker om bijvoorbeeld muziek te downloaden. Had je vroeger bekende programma's als Kazaa en Napster, nu heb je zulke programma's ook nog wel maar kom je heel veel nep bestanden tegen. Toch hebben we een leuke truuk voor je! Let maar eens op.

Gratis muziek via Youtube converter

Muziek downloaden was nog nooit zo gemakkelijk als op de dag van vandaag. Het gaat gewoon via de youtube converter. Dit heeft als voordeel dat je alle muziek van alle filmpjes die op youtube staan kan downloaden. Heeft een band ergens een cover van een liedje gezongen of heb je een grappig geluid ontdekt dan staat het met de youtube converter in een handomdraai op jouw computer. Je moet natuurlijk eerst deze youtube converter op je computer installeren voordat het werkt, want het is namelijk een klein programma. Maar alle andere programma's om je muziek af te halen, heb je niet langer nodig. Want dit programma maakt het mogelijk om alle muziek die je maar wilt te downloaden op je computer voor ipod of mp3.

Probeer de youtube converter

Misschien heb je er nog nooit van gehoord maar sinds kort is de youtube converter op de markt. Een gratis programma waar je gemakkelijk je favoriete muziek mee kan afhalen van youtube. Vroeger had je wel eens filmpjes op youtube met super leuke muziek en kon je deze muziek niet beluisteren zonder het filmpje. Met de youtube converter is dit dus verleden tijd en kan je alle muziek omzetten naar een muziekbestand. Dit kan je dan via je computer, ipod, mp3 of gsm beluisteren. Je kan bovendien deze geluidjes instellen als ringtone. Jij hebt vast en zeker de origineelste ringtone, zonder ervoor hoeven te betalen. Wissel zo vaak als je wilt van ringtone en download de laatste nieuwe hits op je pc of gsm.

Lounge muziek

Top 5 apps voor vrouwen

Dance muziek

Links - Over ons - Contact