Ringtones en beltonen

Ringtone of beltoon is de benaming voor het muziekje dat je hoort als er iemand wordt gebeld. Vroeger werd niet zoveel tijd besteed aan deze beltonen en werd er gekozen voor één van de standaard geluiden die op je mobiel staan. Dit geluid had gewoon als doel om er voor te zorgen dat de gebruiker van de gsm weet dat ze hem aan het bellen zijn.

Het aanbod ringtones breiden uit

Al snel kwamen de fabrikanten er achter dat er meer kon gedaan worden met zo een beltoon. Dat een gebruiker van een mobiel bijvoorbeeld regelmatig kon wisselen van ringtone was toen in die tijd al erg nieuw. Zo kwam Nokia eigenlijk als eerste producent op de markt die bij een mobiel een hele reeks beltonen mee leverde. Zo wel de kwantiteit als de kwaliteit was toen belangrijk, want de geluiden van Nokia waren toen beduidend beter dan die van de concurrenten als HTC en de Apple's iPhone.

Je favoriete muziek als beltoon

Natuurlijk duurde het niet lang of andere fabrikanten waren zich ook gaan toespitsen op dit succes. De ringtones ontwikkelde zich en na een tijdje was het zelfs mogelijk om je favoriete muziek als beltoon in te stellen. Door de groeiende bandbreedte die door mobile internet providers (tip nederland breedbandland) beschikbaar kwam was het steeds minder een probleem grotere ringtone bestanden te downloaden. Je favoriete muziek kon ook gewoon via je telefoon af gespeeld worden. Veel ringtones werden betalend en je kon gewoon via je gsm je ringtone bestellen. Maar betalen voor je favoriete muziek of ringtone hoeft niet langer. Op deze website kan je gratis je favoriete beltonen downloaden. Cobineer het met een nieuwe telefoon of mobiel abonnement dat je gemakkelijk via internet besteld. Kijk verder op Gratis beltoon top40 voor het aanbod.

Artikelen

Gratis beltonen downloaden

Categorie: Ringtones+en+beltonen / 23-05-2013 16:30

Tegenwoordig heeft iedereen een gsm en dan ook nog de laatste nieuwe modellen. Je moet meegaan met je tijd en een gsm met de laatste nieuwe snufjes hoort daar bij. Toch wordt het type gsm minder belangrijk, maar gaat het steeds meer over wat je er allemaal mee kan. Leuke spelletjes spelen, foto's maken of leuke beltonen, daar draait vanda

Lees meer...

Gratis muziek downloaden

Categorie: Ringtones+en+beltonen / 23-05-2013 16:30

Gratis downloaden is iets dat je in de huidige tijd bijna normaal vind. We zijn de afgelopen tien jaar dan ook heel erg verwend. Echt alles was en is nog altijd voor een groot gedeelte gratis te downloaden. Zowel legaal als niet geheel legale wijze. Iedereen kent de voorbeelden wel. Van gratis games tot handige apps als virus scanners. Er is

Lees meer...

Shops met mobiele winkel

Rock muziek

Kerstmuziek

Links - Over ons - Contact