Handige apps

Geplaatst op: 22-10-2013

Er zijn ontelbaar veel applicaties ontwikkeld de laatste tijd. Omdat er hierdoor ook veel vervuiling is ontstaan, hebben wij een aantal handige apps voor je omschreven. De apps zijn echte must-have onder de apps. Met deze apps zal het leven net wat makkelijker worden. Op het moment dat je de weg niet meer weet hoef jij niet iemand aan te spreken op straat maar je gebruikt gewoon je appje. Hieronder vindt je nog meer van deze handige app voorbeelden.

eToro Mobile trader

Mobiel handelen op de beurs wordt steeds populairder. Zeker nu de mobile trader app van Etoro is uitgekomen. Met de app kun je bijvoorbeeld aandelen kopen in Etoro. De gratis app van Etoro (lees ook de ervaringen met Etoro traden van Forex Actieftraders) is een goed voorbeeld van wat er allemaal mogelijk is. Iedere belegger kan met Etoro overal en altijd de beurs in de gaten houden. Van valutahandel, indexen of commodities. En natuurlijk dus  aandelen kopen. Beheer je beleggingsportefeulle op iedere plek. De app van Etoro is er ideaal voor.

EHBO

Wanneer je deze app installeert op je smartphone, weet je altijd wat je moet doen bij een ongeval. Deze applicatie voorziet je van alle ehbo instructies. Of je nu iemand wil helpen die van zijn fiets is gevallen, iemand die een brandwond heeft opgelopen, of iemand wie bijna stikt. Met behulp van deze app kun jij snel en adequaat kunt reageren.

Mijn Eetmeter

We gaan steeds ongezonder leven. Meestal zijn we ons er niet van bewust wat we dagelijks naar binnen duwen aan voedsel. Met deze handige app kun je elke dag bijhouden wat je eet, hoeveel calorieën je binnenkrijg en welke voedingsstoffen. Zo weet je welke voedingsstoffen je teveel of juist te weinig binnenkrijgt. Deze app is erg handig voor mensen die gezonder willen gaan leven.

Shazam

Hoe vaak komt het niet voor dat je een lekker nummer hoort op de radio, maar je niet achter de artiest of de titel van het nummer kunt komen. Deze app is dan erg handig. Shazam biedt je de uitkomst. Houdt je telefoon bij de luidsprekers, druk de shazam knop in en shazam gaat voor jou opzoek naar de titel en de arties van het nummer.

9292

Voor de mensen die veel gebruik maken van het openbaar vervoer is 9292 een erg handige mobiele applicatie. Deze app geeft namelijk al het openbaar vervoer weer van Nederland. Je kunt heel eenvoudig je reis van en naar uitstippelen met het openbaar vervoer. Of je nu de trein, bus, tram of metro wil. 9292 plant de reis voor je!

Weerplaza

Veel mensen zijn al bekend met weerplaza.nl, een handige weersite voor het bekijken van weersvoorspellingen. De website heeft sinds kort ook een applicatie ontwikkeld, zodat je de laatste weerontwikkelingen heel gemakkelijk op je smartphone kunt volgen.

WhatsApp

Onbeperkt berichten versturen naar andere WhatsApp gebruikers, idealer kan het niet. Het is min of meer hetzelfde als sms'en, alleen biedt WhatsApp daarnaast ook nog de mogelijkheid tot het doorsturen van foto's, audio en video's. Het is helemaal gratis, in tegenstelling tot sms'en.

Gratis beltonen downloaden

Gratis muziek downloaden

Muziek-apps die je helpen om beter te slapen, ontspannen en medi

Links - Over ons - Contact